Renato Metessi: ZAHVALA!

311465767_5712288015553875_2812481835845198723_n

Zahvaljujem se svima,svim vladama,ministrima i “kulturnim” djelatnicima koji su se svesrdno trudili uništiti našu kulturu,glazbu,umjetnost i povijest …da su u tome u potpunosti uspjeli !
Zahvaljujem se što su uništili naš Rockn Roll,našu kulturnu glazbenu baštinu,što su uspjeli isprati mozgove mladim naraštajima …najgorim glazbenim smećem,kičem i potpuno im nametnuli neukus,uništili im sluh i umjesto dobre glazbe….sustavno ih 30 godina filali govnima !
To je svakako nemjerljiv doprinos našoj “kulturi” ( televizija,radio,urednici,direktori kuća,menageri,producenti i najnetalentiraniji “izvođači” koji su nas godinama trovali tim svim smećem, koje je daleko gore od ovog za plave plastične vrećice i tamo neka odlagališta… ) !
Hvala im što su umjesto nas “razvrstali” to svo govno i puštali ga u svim trgovačkim centrima i masovno nas terorizirali preko svih dostupnih im medija i tako stvorili glazbene mediokritete !
Zahvaljujem im u ime svih nas koji smo tu diktaturu i torturu trpili i trpimo je i dan danas…u ime nas nekolicine kojima niste uspjeli uništiti sluh za…boljom glazbom i što smo unatoč i uprkos svega ostali bar donekle….normalni !
Hvala,hvala,hvala !
.
Fotografija je snimljena ispred HRVATSKOG NARODNOG KAZALIŠTA i Meštrovićevog “ZDENCA ŽIVOTA” !