Alan Meniga: Prestižna keto dijeta

172307213_3857974240990203_8311127338794458265_n

Iz omiljenog nam restorana stiže ovo jelo nepoznatog majstora. Dakle, ako niste za onaj wellingtonski pokolj, ovo jelo će vas zasigurno oduševiti.

Nije to bili kakva kajgana! A ne, to je prestige-kajgana!
Dakle, ako ne obratimo pažnju na ovu okolnu botaniku i uđemo u samu srž ovog jela, nailazimo na bazičnu kajganu. Ćimbur. Zmrčkana jajca. Dodatnu notu ekskluzivnosti ovoga jela daju gore nabacane plahte u standardnoj RAL3022 boji, koje pokušavaju imitirati lososa. I to ne bilo kakvog nego dimljenog. Losos je kvalitete: “jedeš ti mene-jedem ja tebe”. (Slovo “d” se može zamijeniti i slovom “b” uz jednaki učinak).
Kao kruna ovog uspjeha na vrhu se špinči bijela kugla. Vjerojatno kajmaka. Ali, mogao bi biti i sladoled od kokosa!
Iz tog kajmaka izviru 4 pera luka, poslagana poput kukastog križa!
No kako su u Mostaru bile Vazduhoplovna gimnazija “Maršal Tito” kao i Vazduhoplovna vojna akademija u kojima su se obučavali najbolji vazduhoplovci JNA, ostavljam mogućnost da ovaj izvirujući luk simbolizira i propeler klipnog aviona. Iako čisto sumnjam…
Dalje nema!
Dakle u Bosni i Hercegovini je evidentna ljubav uparivanju kajmaka s raznim morskim živaljem. Tako u jednom restoranu nude lignje u kajmaku.