SDP više neće stanovati ovdje

Piše: Jelena Osvaldić

Aleks Braun se uspaničio jer nije imao ideje kako pomoći Davoru Bernardiću, pa je pobjegao i nestao, a 2018. nestao je i SDP.

Davor Bernardić, doduše, još uvijek sjedi u Saboru, ali pored Darinka Kosora i Tomislava Sauche. Oni su tu kao ukras, kao znak i poticaj građanima da vam može biti super u životu ako ste beskičmenjaci. A što se dogodilo s preostalim SDPovcima? Peđa Grbin je lagano poludio od svega, odbacio naočale i otišao u Japan učiti za sumo borca, Ranko Ostojić i Rajko Ostojić otvorili su neku konzalting tvrtku, Milanka Opačić uzgaja aroniju, Maras je profesionalni admin neke facebook stranice, a Nenad Stazić i Arsen Bauk su otvorili satiričko kazalište, Bauk piše s prepoznatljivim cinizmom, a Stazić glumi i režira.

I da, zadnje, ali ne i nevažno, nešto što nema veze s SDPom, naime, te je, 2018.godine, ministar Zdravko Marić uveo porez za sve državljane Hrvatske koji nisu članovi HDZa. Moram još dodati, Zdravko Mamić je upucan i u drugu nogu, no metak ga je opet promašio, a Velimir Bujanec vodi središnji Dnevnik na HRTu.”

Oglasi