Submisivni

Piše: Blažo Davidović

Prijavit ću se u transrodnu brigadu crnogorske vojske, u neki bespolni bataljon, jebateled, to su moja ljudska prava, bit ću žena, Blaženka jebizona, onda opet Blažo, pa Blažena, pa Blažo, pa Blažo u Blaženkinu garderobu, jebateled, imat ću kurac i haltere, to su moja ljudska prava! Travestiti za mnom! Gađajmo dječicu po Sriji! Jebimo im majke! Zapalimo sela. Mi smo NATO, nama nitko ništa ne može. Lezbijke na haubicama! Braćo i sestre, obranimo se napadom – tako je vidno alkoholizirani BD (56) vikao prilikom hapšenja.

Njega je posada Lučke kapetanije iz Kotora lišila slobode jer mu je u malenoj “Elanovoj” barci, nadomak ostrva Katič, poviše Petrovca, pronašla 144 biča, 66 kandžija, 84 kuglice za usta i 30 pari lisica. BD je tvrdio da je čuo kako su Crnogorci submisivni i da je to njegov “lični ljubavni arsenal”, a ne porno materijal spreman za preprodaju.
– Sad me jebite! – vikao je sa lisicama na rukama, pred policijskom stanicom – Popišam se na državu. Hoću travestita za advokata. Lezbijku po službenoj dužnosti. Braćo pederi za mnom! Niko nema muda, nama vlada luda, bogtejebo, nemam kuda!

Tužilac je nad BD odredio jednomjesečni pritvor zbog opasnosti da ponovi kazneno djelo.

 

Oglasi